Madeleine McCann - Γνωμοδότηση & ενημερώσεις

Madeleine McCann - Γνωμοδότηση & ενημερώσεις

Η αστυνομία αναζητά ένα δράστη σεξ στην περίπτωση της μικρής Madeleine, ωστόσο, οι έρευνες είναι ακόμα πλάνα τυφλή ψήσιμο παντού και κάθε μέρα μια νέα ιστορία για Madeleine, φυσικά, ότι αυτό το αθώο κορίτσι δεν απήχθη, σκοτώθηκε από ατύχημα χρησιμοποιούν πολύ το φάρμακο και το σώμα κρυβόταν εκεί στην Πορτογαλία.

  Κάθε μέρα μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού, προκύπτουν τα σχόλια της απαγωγής με τις εμφανίσεις από όλα τα μέρη του κόσμου? σεξουαλικής κακοποίησης? ομάδα της παιδεραστίας, και έχει προκύψει από την εξαφάνιση πολλών από αυτά τα θέματα και όλα αυτά χωρίς συγκεκριμένη και πειστική λύση, δηλαδή? τίποτα definite.the τελευταία αυτά αμφισβητεί τέσσερις υπόπτους που κατέχονται από το Αστυνομικό Τμήμα του Scotch γης Yard, δεδομένου ότι έχουν ενταχθεί διερεύνηση της υπόθεσης, έχει να ανεβαίνει πολλές κυκλοφορίες για αυτή την εξαφάνιση, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Είναι σαν να μην θέλουν πραγματικά να ξέρουν ποιος σκότωσε Madeleine McCann, επειδή ένα από αυτά τεράστιο σκάνδαλο μπορεί να προκύψουν σύντομα., Όλοι γνωρίζουμε ότι στην Πορτογαλία υπάρχουν ορισμένες από τις επιθέσεις σε βάρος των κοριτσιών και μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν 5 κορίτσια στη νότια Πορτογαλία, , όπου οι αθώοι Madeleine είχε εξαφανιστεί
Επιθέσεις σημειώθηκαν μεταξύ 2004 και 2006, η Scotland Yard, λέει.

  Η αστυνομία ερευνά την εξαφάνιση της βρετανικής κορίτσι Madeleine McCann στην Πορτογαλία το 2007 ανακοίνωσε για άλλη μια φορά ότι επιδιώκει έναν δράστη σεξ που επιτέθηκαν σε πέντε κορίτσια που εισέρχονται διαμερίσματά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τα σπίτια βρισκόταν στην περιοχή του Algarve στην Πορτογαλία, στο νότο, όπου Madeleine McCann εξαφανίστηκε, και καταλαμβάνονται κυρίως από τους Βρετανούς οικογένειες, δήλωσε Scotland Yard.

  Μεταξύ των ετών 2004 και 2006, ο άνθρωπος επιτέθηκε σεξουαλικά πέντε κορίτσια 7-10 ετών, όταν ήταν στο κρεβάτι. "Αυτά είναι σοβαρά εγκλήματα και κανείς δεν είχε ποτέ χρεώνονται για αυτές. Θα πρέπει (να επικεντρωθεί αλλιώς ..) αν τα εν λόγω εγκλήματα που σχετίζονται με την εξαφάνιση της Madeleine", δήλωσε ο αστυνομικός Andy Redwood, ο οποίος ηγείται της έρευνας. Αυτό το είδος του εγκλήματος που συμβαίνει παντού στον κόσμο., Και απλά πρέπει να δούμε τις ειδήσεις που έχουν φορτωθεί με τις περιπτώσεις των απαγωγών, σεξουαλικά εγκλήματα και τις πωλήσεις οργάνων. Δείτε αυτό το σύνδεσμο:

  http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105

Κοιτάξτε, βεβαίως, που δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτό που συνέβη στην Madeleine McCann, γιατί αυτό το κορίτσι ήταν θύμα λάθους υψηλών δόσεων ενός φαρμάκου, και σωματική επίθεση και να συμμετέχουν απέκρυψε το σώμα του νεκρού και προγραμματίζεται αυτήν την εξαφάνιση ως "Η πειρατεία «έγραψα γράμματα πριν συνέβη και προγνωστικά όνειρα μου, και μου έδειξε ότι τα περισσότερα από τα πράγματα και μέχρι στιγμής είναι σωστό, λέει ο Jucelino.
  Αυτό το κορίτσι ήταν θύμα δύο φορές: πρώτα στο παρά την επίθεση που δέχτηκε το 2007 και η δεύτερη από την έλλειψη της πιο τεχνικής έρευνας και κάτι που μπορεί να αφαιρετικής μόνο.

  Οι γονείς του κοριτσιού, οι McCanns, πραγματοποιήθηκε εκστρατεία, όπου ο πατέρας του τρέχει πάντα και τη μητέρα του κοριτσιού βάζει πάντα το κεφάλι κάτω (σκύβω το κεφάλι της, δεν κλαίνε, δεν αίσθηση της απώλειας, δεν είναι σοκαρισμένος από όλα, αλλά πολλά φοβάται? ότι είναι ό, τι έχω νιώσει όταν κοιτάζω το πρόσωπό της), ακόμα κι έτσι, είχαν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για τη συλλογή κεφαλαίων. Αυτό οικονομική διαδικασία ήταν πρόσφατα πολύ σαφής στο παρά, μια πρώην πορτογαλική αστυνομία, καταδιώχθηκε από τους? Ωστόσο, έχω αναφερθεί, ότι το μεγάλο ενδιαφέρον τους, με όλο το σεβασμό, θα ήταν να γνωρίζουμε πόσοι Madeleine βιβλία πωλήθηκαν από την εκδοτική εταιρεία η οποία εξέφρασε την υποστήριξή της για την εν λόγω έκδοση συγγραφέα και να ζητήσει από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στην Πορτογαλία, η ποσό των 1, 2 εκατ. ευρώ. Αντί να ζητήσετε το «δικαίωμα απάντησης" από την υποτιθέμενη ζημία που προκλήθηκε από την υποτιθέμενη συκοφαντική δυσφήμιση, άμεσα όπως λένε στα μέσα ενημέρωσης από όλα τα μέρη του κόσμου, και πάντα τροφοδοτούν ένα ανύπαρκτο διατριβή? Τώρα, αν ήταν στη Βραζιλία, αυτό το ζευγάρι θα πρέπει να εναχθεί για την εγκατάλειψη της αδυνατεί παιδί .. (Madeleine McCann)

  Κατά την άποψή μου, και χρησιμοποιώντας τα δικαιώματά μου της ελεύθερης έκφρασης, οι McCanns, ήταν προστατευμένος από μια βρετανικά συμφέροντα σε αυτό το σύστημα, το οποίο δεν είχε οποιαδήποτε στιγμή διερευνάται από την αστυνομία Τμήματος, είναι ό, τι φαίνεται, ως εκ τούτου, να δέχεται επισκέψεις από τη βρετανική Πρέσβης στην Πορτογαλία όταν ήταν κάτω από δυνατή αστυνομική έρευνα που σταμάτησε (σταμάτησε) εκεί. Και εκτός από αυτό, σχεδόν έξι χρόνια για να βρει Madeleine, καθώς πιστεύουν ότι έχει απαχθεί και είναι ακόμα ζωντανός ..

  Ακούσια εδώ δεν έχω να τους υποτάξει ή να κατηγορούν τους μέχρι τώρα, φαίνεται σαν ο περισσότερος χρόνος χρειάζεται, τόσο το καλύτερο μπορεί να είναι γι 'αυτούς, επειδή οι δωρεές και η εκστρατεία για λογαριασμό της οικογένειας (προφανώς θύματα ορισμένες προϋποθέσεις) - και όχι το αθώο θύμα Madeleine McCann ο οποίος πραγματική βλάβη από αυτό το θάνατο - έχουν αποκτήσει δύναμη κατά τα τελευταία χρόνια, με την υποστήριξη των αρχών και μερικά σπίτια μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία.
Αλλά τώρα θα σας πω εκ των προτέρων εδώ, κάποια μέρα και με κάποιο τρόπο, αυτή η "απαγωγή φάρσα" θα καταργηθούν, προφανώς, και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα δει ποτέ στον κόσμο.

  Είμαι σίγουρος ότι οι εγκληματίες θα πρέπει να πιαστεί και να συλληφθεί κάποια μέρα? και μην φοβάσαι, όταν τα αληθινά ονόματα των δολοφονιών καταλήξει: "η έκπληξη θα διπλασιαστεί."

Είναι το μόνο που έχω δει σε πρόδρομα όνειρα μου, και η υπόθεση θα κλείσει, και το πνεύμα του εν λόγω αθώο κορίτσι λαμβάνει την αιώνια ανάπαυση στον ουρανό.

  Καθηγητής Jucelino Nobrega da Luz

http://www.jucelinodaluz.com.br/

Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog

Tremblement de terre a frappé le Japon entre 2018 et 2022

Tranbleman tè, ou kapab touye dè santèn moun inosan nan peyi Lachin, di Jucelino

Avion avec 116 personnes à bord tombe en Afrique