Adományok a környezeti és emberi lény egy előre nem rendelkezésre bocsátott csapat

Adományok a környezeti és emberi lény egy előre nem rendelkezésre bocsátott csapat



Jucelino Luz született Maringa -Paraná -Brazil, 1960-ban, az író és a környezet protection's vezető, és ő küld leveleket szerte a világon szabadon, hogy megpróbálja megmenteni emberi lény életét. Korai élete megoszlik élet elleni küzdelemben pusztulása bolygónk, és a család Águas de Lindóia -S.P Brazíliában. Az 1980-as években, ő küldte az első levelet, hogy Al Gore, hogy átfogja környezet okait, és azt mondta neki, hogy 1993-ban fog Gore lett a 45. alelnöke az Egyesült Államokban, mely pozíciót töltötte alatt Bill Clinton elnök 2001-ig (Ki Jucelino Luz azt mondta, hogy még lesz a győztes elnökválasztás)
Jucelino Luz szabadon létrehozott Jucelino a világ -, amelyben leírja, mint "egy kétpárti non-profit szervezet, amely fordítják változó közvélemény Brazíliában és a világ minden tájáról a sürgető megoldása az éghajlati válság" - és ez a hajtóereje a földet és Jucelino Luz már küldött leveleket szabadon 1969 óta az ő "ajándék" Isten, hogy megpróbálja megmenteni életét
Ő a szerzője, bestseller könyvet a fenyegető és megoldások a globális felmelegedéshez ,, figyelmeztető álmok, és megmutatja a személyes jelenség: az emberek, hogy meg tudjuk változtatni a pozitív jövő és a tárgya a tisztelet, a szeretet, védelem, és betűk, akikben álmok már egyike lett a legjobb dokumentumfilmek a történelemben. Egyik könyvében, "Revelação II - kinyilatkoztatás II", debütált a tetején a japán bestseller listáját, amikor megjelent május 2007 És még sokan mások könyvet az ő szerzőségét.
Mert az ő megoldására irányuló erőfeszítéseit a környezetvédelmi kérdések, Jucelino Luz kapott sok díjat.
"Jucelino Luz sokáig egyike volt a világ vezető környezetvédelmi okok és a főként tisztánlátó, aki sok embernek segített az ő szabadon betűkkel, hogy megvédje az embereket a világ minden tájáról. Ő talán az egyetlen személy, aki a legtöbbet tették, hogy hozzon létre a nagyobb világszerte megértsék az intézkedéseket, amelyeket el kell fogadni. "

Hogy ezen az oldalon jött
A telek 2006-ban indult egy önkéntes csapat, és teljesen a munka egy előre nem rendelkezésre bocsátott csapat. Hogy ismeri a nehézségeket, és harc a Jucelino Luz hogy segítse az embereket a saját monetáris erőfeszítéseit. Emellett főművét, azt akarja, hogy egy hely, ahol lehet kapni a külföldi emberek ingyenes helyi marad, hogy látogassa meg Brazíliában.


http://www.jucelinoluz.com.br/


Jucelino Luz akart létrehozni egy honlapon nyilvánosságra a sok csodálatos dolgot, hogy a hírességek csinálnak, hogy segítsen a világon. Reméljük, hogy segítsen jótékonysági inspiráló népszerűségük szurkolói rajongók, hogy kövessék a hősök példája.
Együtt funkciók Michael Jackson levelet kaptak Jucelino Luz kérve őt, hogy egy dal a környezet okok és továbbra is kezelni, és ez volt a meglepetés, amikor készült, hogy a szép dal, frissítés, és növekszik a helyszínen segítséget számos más önkéntesek pontozott a föld körül.
Keményen dolgozunk, hogy támogassák jótékonysági, és nem fizeti a hírességek vagy jótékonysági, így a munkát támogatja előfizetések. Ha ezen az oldalon értékes, kérem vesznek fel előfizetést és Ön is hozzájárulhat bármilyen mennyiségű pénzt.
Segíthet vásárolni boríték, regisztrálja levelek közjegyzői iroda, javítja a logisztikai, hogy könnyebb az emberek hozzáférését a próféciák és előkészíti elleni földrengés, katasztrófa, támadás, Tsunami, hogy elkerüljék a repülőgép balesetek és bármilyen természetes és Mechanic pusztítás.
És a szociális munka a Jucelino Luz, hogy a poor's élet jobb ... is segítenek Kormányzótanács és üzletemberek aggodalomra, és hogy a világ hasznos, békés, lakható nélkül rombolás, hogy túlélje ezt a csodálatos világot.


A Jucelino Luz a világ egy olyan non-profit szervezet vesz részt az oktatási és érdekképviseleti kapcsolatos segítse az embereket és védelme világ éghajlati változások.
Az események előkészítése klíma valóság vezetők kommunikálni és végezzen hatékony érdekképviselet belüli események a helyi közösségekben.

Csatlakozz
hogy nem egy tevékenység, akiket már csinálja. Tedd ingyenes adományozás
Mi nyilvánította a szeretet a legértékesebb dolog az életünkben - bolygónk és az emberiség

Miért? Mivel az éghajlatváltozás hatással van az egész világon. És ha elég megmutatnunk, mi érdekel, meg tudjuk védeni az életét szeretjük a klíma válság.

Ezért ki partneri kapcsolatot Jucelino a világ számára. A szerelem. Mutasd a szerelem egy éves ünnepe minden, amit szeretek, de elveszítheti az éghajlati válság. Ez része a folyamatos erőfeszítést, hogy megvédje az embereket és helyeket tartunk kedves ösztönzésével világ vezetőit, hogy váltani a tiszta és megfizethető megújuló energiaforrások.
Zöld szívek indítja beszélgetések a dolgokat szeretjük, és a jövőben szeretnénk a gyermekeinknek - az egyik hajtott tiszta és biztonságos energiaellátás.
Google Tradutor para empresas:Google Toolkit de tradução para appsTradutor de sitesGlobal Market Finde
Zöld szívek indítja beszélgetések a dolgokat szeretjük, és a jövőben szeretnénk a gyermekeinknek - az egyik hajtott tiszta és biztonságos energiaellátás.

Vegyen részt a mai napon küldött zöld szívében a választott tisztviselő azt mondta nekik, hogy miért érdekel véget az éghajlati válság.


Ha szeretné megtudni, más módon, hogy bemutassák a Szerelem a bolygónk, nézd meg ezt a blogbejegyzést.

Köszönöm mindazt, amit teszel,

 Barátaival éghajlat valóság & emberiség

Kérem, fogadja el 2017 és 2018 Fenntartó tagsága legyen hozzájárulni bármilyen mennyiségének
Remélem fontolóra adomány segít nekünk megfelel célunk. Ne feledje, hogy ajándék lesz érdemes dupla rajtad pozitív energiát, és mindazoknak, akiket szeretsz, (Nagy egészség, a nyereség a vállalkozások, szellemi magasság, a gazdagság, a nyílt utak sok lehetőséget, és mindenekelőtt, a béke és a boldogság) közel fele a célunk, hála a nagylelkű támogatója ügyünk.

Köszönöm mindazt, amit teszel,




kattintson az alábbi linkre; amikor megnyílik rákattint az ábrán "adományt"; és úgy döntött, bármilyen mennyiségben szeretne tro ad ki (donate)

Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog

Tremblement de terre a frappé le Japon entre 2018 et 2022

Tranbleman tè, ou kapab touye dè santèn moun inosan nan peyi Lachin, di Jucelino

Avion avec 116 personnes à bord tombe en Afrique