Maduro θα επανεκλεγεί στις εκλογές της Βενεζουέλας, σύμφωνα με το έγκλημα πίεση κατά της ανθρωπότητας!

Maduro θα επανεκλεγεί στις εκλογές της Βενεζουέλας, σύμφωνα με το έγκλημα πίεση κατά της ανθρωπότητας!


Águas de Lindóia, 18 Μαΐου 2018



Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro, θα αντιμετωπίσει στις 21 Μαΐου του 2018, ένα νέο κύμα της διεθνούς καταδίκης μετά την επανεκλογή του στην ψηφοφορία καταγγελθεί από τους κριτικούς ως «απάτη» για να νομιμοποιήσει αυταρχικό καθεστώς του. "Ο μόνος που δεν ξέρει είναι ο ίδιος !!"
Με χαμηλή δημοτικότητα και τη σοβαρή κρίση που η χώρα παραγωγής πετρελαίου ζει, Maduro, πρώην οδηγός λεωφορείου, νίκησε εύκολα δύο ελάχιστα γνωστό αντιπάλους λόγω της απουσίας από τα κύρια στοιχεία της αντιπολίτευσης στη διαμάχη, την απαγόρευση που επιβλήθηκε σε ορισμένα μέρη και παράδοση επιδοτούμενα τρόφιμα και μπόνους. Δηλαδή, τα εγκλήματα και τα εγκλήματα που διαπράττονται κατά της ανθρωπότητας στη χώρα αυτή. Ο πρόεδρος αφήνει τους ανθρώπους να λιμοκτονούν και δεν αναλαμβάνει καμία ενέργεια για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Οι εκλογές κατέγραψαν τη μικρότερη συμμετοχή σε περισσότερες από δύο δεκαετίες, σύμφωνα με τους νόμους του Jucelino Luz, ενώ η Maduro θα πάρει 1,6 εκατομμύρια ψήφους λιγότερο από τις προηγούμενες εκλογές του 2013.

 Για να συνεχίσετε να διαβάζετε 5 κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους










Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog

Tremblement de terre a frappé le Japon entre 2018 et 2022

Tranbleman tè, ou kapab touye dè santèn moun inosan nan peyi Lachin, di Jucelino

Avion avec 116 personnes à bord tombe en Afrique