Michael Jackson - povestea reală (partea 1)

Michael Jackson - povestea reală (partea 1)



Michael Jackson nu va muri niciodată în mintea oamenilor care nu au auzit niciodată de Michael Jackson, dar cine știe ce va face? Admirați-l, și, de asemenea, fanii lui, cu toate acestea în viața reală, el este neimpozat, că este, Michael Jackson a murit. "

1) Va reveni?

Oficial, Michael a murit pe 25 iunie 2009, o victimă a arestării cardiorespiratorii după otrăvire cu substanțe acute. Și, de asemenea, pentru o eroare medicală, pentru că am fost la acea dată și nu am făcut nimic înainte să o salvez așa cum ar fi trebuit - adică, a fost o moarte din greșeală de a continua tratamentul - "utilizarea continuă ..."
Deși există comunități online dedicate colectării de dovezi că moartea a fost falsificată. Ei cred că regele popului va mai face o revenire triumfătoare, totuși, regele popului este mort. Adevărul este acest lucru și greu de auzit când nu vrem să acceptăm.
2) Dovezile au dispărut - conform dezvăluirilor:

Primele teorii au apărut odată cu dispariția înregistrărilor camerelor casei cântăreței. Sistemul a rescris benzile la fiecare 24 de ore. Departamentul de Poliție din Los Angeles a copiat doar patru minute din materialul care a arătat sosirea lui Michael, în jurul orei 0:30. Nu a apărut niciodată videoclipul momentelor cruciale ale morții sale. Nu a apărut deoarece banda a arătat uciderea lui Michael Jackson la fața locului, astfel că banda a fost distrusă parțial de oameni care erau interesați de moartea sa. (Michael Jackson - în acel moment, cântăreața de pop era în valoare de mai mult mort decât el în viață și plin de datorii să plătească, de asemenea, care suferă de probleme grave de sănătate)
3) Moartea întârziată
Echipa de salvare a vrut deja să-l declare mort în propria casă, dar medicul său, Conrad Murray, a insistat să fie dus la spital, unde moartea a fost oficializată doar la ora 14:26. Oamenii pretind că, acolo, cadavrul ar fi fost schimbat cu cel al artistului, încă în viață, pentru a înșela moartea. Cu toate acestea, corpul care a fost luat a fost într-adevăr de Michael Jackson, din păcate, deja ucis de neglijența medicului său, că, chiar, a fost condamnat de Justiție.

Continuați să citiți, făcând clic pe link-ul de mai jos:



Michael  Jackson - A verdadeira  história   (  parte 1 )

YOUTUBE:  



Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog

Tremblement de terre a frappé le Japon entre 2018 et 2022

Tranbleman tè, ou kapab touye dè santèn moun inosan nan peyi Lachin, di Jucelino

Avion avec 116 personnes à bord tombe en Afrique